Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Sportovi na vodi osvježit će užareni vikend u Prelogu

Za nadolazeći vikend vremenska prognoza pokazuje iznimno visoke temperature – ljeto još nije gotovo. Stoga, pripremite kupaće, ručnike i dobro raspoloženje jer stižu još jedni Dani otvorenih vrata sportova na vodi.

Prava poslastica za sve posjetitelje željne rekreacije i zabave na „priločkom moru“ očekuje vas u nedjelju od 14 do 18 sati u Sportsko-rekreacijskoj zoni Marina Prelog. Triatlonci koji će okušati svoju snagu na 13. Divljem triatlonu, sportove na vodi moći će isprobati već od 13 sati.

Veslanje u kajaku, kanuu, rafting čamcu ili pak na dasci za surfanje tijekom ljetnih mjeseci besplatno se nudi za sve zaineresirane posjetitelje, i male i velike.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga i Udruge sportske rekreacije Croatian Outdoors iz Oporovca, a pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice, posjetitelji mogu isprobati brojne aktivnosti na jezeru, a sve uz budno oko educiranih skipera koji će brinuti o sigurnosti. Organizatori  nude i mogućnost sudjelovanja u Ligi sportova na vodi – testirajte svoju kondiciju na jednom od plovila, potrudite se ostvariti najbolje vrijeme u veslanju kajakom (dvosjed) ili pak na SUP-u i krajem sezone možete osvojiti vrijedan poklon paket Turističke zajednice Grada Preloga. (Izvor: TZ Grada Preloga)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.