STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

‘SNAŽNO ZAŽELI 2’ Nastavak brige o starijima i nemoćnima

Nakon što je prvi projekt polučio dobre rezultate, projekt Snažno zaželi dobio je svoj nastavak, a početna konferencija održana je u prostorijama Općine Donji Kraljevec.

Nositelj projekta je udruga Sport za sve. Osim brige o potrebitima, namijenjen je i zapošljavanju žena u nepovoljnom položaju. Vrijedan je preko 940 tisuća kuna, a u potpunosti je financiran preko Europskog socijalnog fonda. Trajat će 15 mjeseci, a 10 žena brinut će za oko 70 krajnjih korisnika, rekla je voditeljica projekta Blaženka Sokač.

Pomoć je važna, no možda najveća vrijednost korisnicima su druženje i topla riječ, istaknula je predsjednica udruge Sport za sve i koordinatorica projekta Katica Blagus.

Načelnik Miljenko Horvat podsjetio je da se u projekt krenulo bojažljivo. No, prva faza pokazala se jako dobrom, zbog čega je zaslužio i drugu fazu. Nažalost, ni to neće biti dovoljno, jer je sve više korisnika kojima je potrebna pomoć, dodao je.

Detalje donosimo u informativnom programu, a u nastavku pogledate fotogaleriju s početne konferencije.
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More