Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Smjena na klupi ŽNK Međimurje, Katanec više nije trener

Robert Katanec više nije trener seniorki ŽNK Međimurje čiju klupu do kraja polusezone preuzima direktor kluba Hrvoje Goričanec, objavili su iz kluba.

Sporazumni prekid suradnje rezultat je neispunjavanja ciljeva zacrtanih prije početka sezone.

Uprava kluba je osigurala sve potrebne uvijete a sportski rezultati su ispod svih očekivanja, od mogućih 30 bodova osvojen je samo jedan bod uz katastrofalnu gol razliku. Svjesni smo da je pred nama veliki izazov u proljetnom dijelu prvenstva ali smo uvjereni da možemo osigurati prvoligaški status. Imamo odličnu nogometnu školu i kvalitetne mlade igračice koje imaju prvoligaški potencijal, a i Međimurska županija i Grad Čakovec zaslužuju imati prvoligašku ekipu u ženskom nogometu.“, naveli su u priopćenju u kojem su i sada već bivšem treneru zahvalili na suradnji.

Međimurju za zaključenje polusezone još preostaju utakmica somine finala Kupa Hrvatske, a u kojoj će momčad voditi direktor kluba Hrvoje Goričanec.

„Uprava ŽNK Međimurje će u što skorije vrijeme formirati novi stručni stožer seniorske ekipe koji će krenuti s radom početkom iduće godine., zaključuju u priopćenju zaključuju u propćenju kojeg potpisuje predsjednik kluba Mato Kljajić.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.