Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Slučaj trovanja pićem zabilježen i u Varaždinu?

Foto: Ilustracija / Pixabay

Foto: Ilustracija / Pixabay

Policijska uprava varaždinska danas je zaprimila prijavu Opće bolnice Varaždin da je u jučer, 7. studenog oko 21.10 sati na Objedinjeni hitni bolnički prijem Opće bolnice Varaždin pristupio 50-godišnji muškarac s ozljedom u vidu korozije usta i ždrijela.

Obavljenim razgovorom utvrđeno je da je navedeni istog dana tijekom poslijepodnevnih sati u jednom ugostiteljskom objektu na području Zagreba konzumirao bezalkoholno piće te je zbog određenih nuspojava koje bi se mogle dovesti u vezu s konzumacijom tog pića, po povratku u Varaždin, zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Nakon pružene liječničke pomoći, muškarac je otpušten iz bolnice.

Utvrđivanje svih relevantnih činjenica vezanih uz ovaj događaj se nastavlja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.