Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Sletio u ogradu pa pobjegao, sat i pol kasnije napuhao 2,15 promila

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Na međimurskim cestama proteklog vikenda dogodilo se šest prometnih nesreća, ozlijeđenih nije bilo.

Policija je u potrazi za vozačem koji je jučer skrivio nesreću u Prelogu. Prema izvješću iz OKC-a, automobilom je sletio na parkiralište gdje je udario u parkirani automobil i stup javne rasvjete nakon čega je pobjegao.

Pronađen je vozač koji je u subotu oko 13:35 sati u Svetom Jurju u Trnju automobilom sletio u dvorišnu ogradu nakon čega je pobjegao. Policija ga je pronašla oko 15 sati, a utvrđeno je da se radi o muškarcu rođenom 1978. godine, a bio je pod utjecajem alkohola od 2.15 promila. Protiv njega pokrenut je prekršajni postupak.

Na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se 19 prometnih nesreća. Ozlijeđena je 31-godišnjakinja koja je u Cerje Nebojse na nizbrdici pala s bicikla.

Policija je u kontroli prometa utvrdila 227 prekršaja, a 24 vozača bila su pod utjecajem alkohola. Najveću koncentraciju imao je 23-godišnjak. U subotu u 23.25 sati na Trgu Ivana Perkovca u Varaždinu policija ga je zaustavila na biciklu, a uvrdili su i da mu je određena posebna sigurnosna mjera za zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti. Za počinjene prekršaje izdan mu je prekršajni nalog.

U nedjelju u 00.35 sati u Koprivničkoj ulici u Ludbregu 32-godišnjak je vozio traktor s 2.32 promila i bez vozačke dozvole. Priveden je u policiju.

U subotu u 20.30 sati van naselja u Margečanu, policijski službenici presretačem su zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 21-godišnjak. Utvrdili su da mu je već izrečena zabrana upravljanja vozilom B kategorije te mjera trajnog poništenja vozačke dozvole. Bio je pod utjecajem alkohola od 0.68 promila.

Priveden je, a prekršajna sutkinja odredila mu je zadržavanje do 15 dana nakon čega je predan u Zatvor u Varaždinu. Za počinjene prekršaje prijeti mu kazna zatvora do 120 dana i novčana kazna u iznosu od 65000 kuna.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.