Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Sjajan nastup mladih plivača u Rijeci

Otvoreno regionalno prvenstvo - “Festival plivanja” za osobe s invaliditetom, Rijeka 2023

Troje čakovečkih plivača osvojilo je deset medalja na Otvorenom regonalnom prvenstvu za osobe s invaliditetom Festival plivanja koji je protekle subote održan u 25-metarskom bazenu Kantrida u organizaciji PK Forca.

U juniorskoj kategoriji Mirna Roginek osvojila je prva mjesta u disciplinama 50m leđno i prsno, dok je u seniorskoj konkurenciji ovih disciplina osvojila srebrne medalje. Druga je bila i na 50m slobodno u juniorskoj kategoriji.

U seniorskoj kategoriji Nikola Kosec osvojio je prvo mjesto na 50m leđno i 50m slobodno, a srebrni je bio na 50m prsno.

U kategoriji juniora Jaška Mislović osvojio je brončane medalje na 50m slobodno i 100m slobodno.

Izdvojimo i uspjeh Andreja Marjanovića koji je u svim prijavljenim disciplinama isplivao osobne rekorde. Čakovečke plivače na natjecanju je vodila trenerica Sara Čuka.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.