Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Sinergijom u osvajanje turističkog tržišta

Na temu razvoja turizma u donjem Međimurju okupili su se u petak u Prelogu predstavnici donjomeđimurskih općina i grada Preloga.

Želja je jedinstvena, objedniti brojne manifestacije, udruge i projekte, kao i prirodne ljepote donjeg dijela našeg kraja, u jednu jedinstvenu i kvalitetnu turističku ponudu kako bi se privuklo što više turista, rečeno je na konferenciji za medije koja je održana u Svetoj Mariji. O projektima i potencijalima svojih općina, uz načelnicu Općine Sveta Marija Đurđicu Slamek, govorili su i načelnici Donje Dubrave Marijan Varga, Donjeg Vidovca Josip Matulin, Kotoribe Ljubomir Grgec.

Inicijativa je proizašla iz grada Preloga, a gradonačelnik Ljubomir Kolarek posebno je podsjetio da su razne manifestacije i projekti vezani uz udruge, a kojima će, kako smatra, to biti poticaj za daljnji rad.

Na konferenciji podršku turističkom razvoju donjeg Međimurja u ime Županije obećala je zamjenica župana Sandra Herman. Nakon sastanka u Prelogu i konferencije u Svetoj Mariji uslijedio je obilazak Svete Marije, Donjeg Vidovca i Donje Dubrave.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.