Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Šima Jovanovac: Ljubavi moja, pjevam za tebe

Šima Jovanovac / Foto: Marko Šolić

Šima Jovanovac / Foto: Marko Šolić

‘Ljubavi moja, pjevam za tebe’ pjesma novi je singl legende tamburaške glazbe, Šime Jovanovca.


 S pjesmom Ljubavi moja, pjevam za tebe još jednom pokazuje svoju nježnu stranu, emocije koje i trebaju biti sastavni dio svake pjesme. Štefanija Soldan napisala je tekst koji je uz Šimu uglazbio Branimir Jovanovac kojemu se na aranžmanu pridružio Krunoslav Dražić.

Premijerno je izvedena na Aurea festu Zlatne žice Slavonije u Požegi gdje je dobio i nagradu za najslavonskiji tekst s prošlogodišnjeg festivala za pjesmu ‘Šokadij’. Šime je u Požegi proslavio je i velikih 55 godina karijere, 55 godina nevjerojatnog glazbenog puta, pregršt albuma i pjesama.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.