Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Silente: Mene moje uši lažu

Silente, Foto: screenshot YouTube

Foto: screenshot YouTube

Dubrovački bend Silente krajem listopada objavio je novi singl ‘Mene moje uši lažu’. Pjesmu su naši slušatelji odabrali za HIT DANA.

Novu pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović. Nakon pet godina, ovo je prvi singl koji je Silente snimio u suradnji s Nikšom Bratošem, glazbenim producentom njihova prva dva albuma “Lovac na čudesa” i “Neće rijeka zrakom teći”.

Singlom ‘Mene moje uši lažu’ ujedno završavaju ovo poglavlje svog rada koje će zaokružiti četvrtim albumom. Izlazak očekujemo u ovoj godini.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.