Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Šest medalja za čakovečke plivače na međunarodnom mitingu u Ljubljani

Članovi Čakovečkog plivačkog kluba vratili su se sa šest osvojenih medalja na 30. Međunarodni plivački miting MIKLAVŽ održanom protekle subote u Ljubljani.

CPK Miklavz studiom.hr 2

Natjecanje je održano u četiri kategorije: Muški 2009 i 2010, Žene 2010 i 2011. Plivale su se discipline: 50 metara: leptir, leđno, prsno i slobodno, 200 metara: leptir, leđno, prsno i slobodno te finalna utrka 200 metara mješovito u koju je upalo 8 najboljih natjecatelja po zbroju tri najvrjednija rezultata.

Najuspješnija je bila Maja Cmrečnjak s tri osvojene medalje. Srebrna je bila na 200m prsno, a brončana na 50m slobodno i 50m prsno. Na korak do medalje ostala je u disciplini 200m mješoviti gdje je osvojila četvrto mjesto.

Srebrnu medalju osvojio je David Kolarić na 200m leptir.

Brončane medalje su osvojile Hana Dolar na 200m prsno i Tesa Zuber Polak na 200m leđno.

Čakovečki plivački klub predstavljalo je ukupno 10 natjecatelja, a osim osvajača medalja to su još: Teo Faić, Martin Golub, Oleg Jeđut, Lea Matjašec, Nela Kovačić i Zoa Vinko. Natjecatelje je vodio trener Antonio Šantek.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.