Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Šenkovčani osvojili deset medalja na državnom prvenstvu u katama

Karatisti Šenkovec na prijemu kod župana, siječanj 2023 / Foto: Međimurska županija

Članovi Karate centra Šenkovec na državnom prvenstvu za mlađe uzraste u katama održanom krajem prosinca u Đakovu osvojili su deset medalja, od čega čak šest zlatnih.

Postigli su time najveći uspjeh za svoj klub koji djeluje tek sedam godina. Na tome su im u ime Međimurske županije čestitali župan Matija Posavec i pročelnica za obrazovanje, kulturu i sport Nives Kolarić Strah.

IMG 1023

Od osvojenih medalja, u kategoriji učeničkih kata zlatne su osvojili Karla Šagi, Mauro Gajnik Niko Šagi, a brončane  Mia Sabol Karlo Bađun.

U službenim kategorijama zlatno odličje pripalo je Davidu Faiću i Ozrenu Grgiću, inače trostrukom državnom prvaku, a broncu je osvojila Ana Bađun.

U zlatnoj ekipi bile su Erika Grabovac, Lara Jurčević i Ena Rajković. U istoj kategoriji, druga ženska ekipa u sastavu Lorena Mihalković, Bella Mikulić Ana Bađun osvojile su broncu.

Natjecatelje je vodio trener Tihomir Grgić kojemu je pošlo za rukom pretvoriti klub u pravu tvornicu prvaka i za kratko vrijeme dovesti ga u sam vrh hrvatskog karatea.

– Sportski rezultati, talent i uspjeh mlađih kategorija naših sportaša na domaćim i međunarodnim natjecanjima pozicionira Međimurje kao istinsku europsku regiju sporta te će Međimurska županija i dalje ulagati u stvaranje što kvalitetnijih uvjeta za naše sportaše. – poručio je župan Posavec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.