Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Semafori kod škole i vrtića u Donjem Kraljevcu, u centru uskoro i kamera za nadzor brzine

Donji Kraljevec_semafori kod škole
Za sigurnost pješaka, a ponajviše najmlađih sugrađana, u Donjem Kraljevcu u Čakovečkoj ulici promet je napokon reguliran semaforima.

Postavljeni su netom ispred ulaza u dvorište osnovne škole te nedaleko od dječjeg vrtića Ftiček. Na određenoj udaljenosti od semafora s obje strane postavljeni su senzori koji vozaču ukazuju na brzinu, a ako je ona veća od dozvoljene, pali se crveno svijetlo.

Drugi je to semaforiziran prijelaz u mjestu, a prvi regulira promet u Ludbreškoj ulici.

I nove je semafore financirala Općina Donji Kraljevec, a gostujući danas u Radio osinjaku načelnik Miljenko Horvat napomenuo je da se radi o frenkventnoj prometnici. Najavio je i daljnja ulaganja u regulaciju prometa. Razmatra se i postavljanje kamere za kontrolu brzine u Ludbreškoj ulici na dionici između crkve i pružnog prijelaza.

 Detalje o novostima u Općini Donji Kraljevec donosimo u informativnom programu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.