Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

ŠČ groznica zahvatila i Izrael: Let 3 razvalio na pozornici, nije im odolio ni legendarni Johnny Logan

Let3 Mama Šč / Photo: Ciwiblogs

Photo: Ciwiblogs

Sinoćnjim nastupom pred oko 3000 obožavatelja Eurovizije na izraelskom službenom pred-partyju Israel Calling, Let 3 je iznimno uspješno zaokružio prvi dio svoje promo turneje po Europi.

Slično kao i u Varšavi i u Tel Avivu su riječki rockeri odmah po izlasku na pozornicu digli publiku u dvorani na noge, koja je pjevala s njima ‘Mama ŠČ!’ od početka do kraja. Vrhunac nastupa je, kao i na Dori, svakako bilo skidanje kostima i otkrivanje ruža u stražnjicama što je dodatno raspametilo sve okupljene fanove. Potvrdio je to i Wiwiblogs najvažniji portal posvećen Euroviziji, koji je našim predstavnicima posvetio sinoć nekoliko objava na svojim društvenim mrežama, uz komentar da je Let3 razvalio na pozornici!

wiwiblogs credit photo

Da je ŠČ groznica zahvatila i Izrael bilo je vidljivo i prije nastupa jer su se mnogi fanovi s prepoznatljivim ŠČ kapama, koje već nazivaju ŠČ Army, po svaku cijenu htjeli upoznati i slikati sa hrvatskim predstavnicima. Letu3 nije odolio ni legendarni irski pjevač Johnny Logan, posebni gost koncerta te najuspješniji sudionik u povijesti Eurosonga koji je pri kratkom susretu s bendom iza pozornice pohvalio njihov nastup.

Let3 u Izraelu / Foto: et3
Let3 u Izraelu / Foto: et3

Nakon Poljske i Izraela, Let3 ovaj vikend odlazi za Madrid na službeni španjolski Eurovision party na kojem će nastupiti čak 28 ovogodišnjih natjecatelja, a tjedan dana kasnije za London, čime će zaključiti promo turneju uoči putovanja na završno natjecanje za najbolju pjesmu Europe u Liverpoolu.

Po povratku iz Izraela, ove srijede, 5.4., točno u podne Let 3 će predstaviti Zlatni traktor, nakon što su jučer na Eurovizijskom brijegu posadili dva drveta, nakon čega je Mrle je poslao poruku koja je u srži cijelog ‘Mama ŠČ’ koncepta i nastupa.

ŠČ groznica zahvatila i Izrael! / Foto: Let 3
ŠČ groznica zahvatila i Izrael!

‘Posadili smo ovo naše drvo i zalili ga da raste dugo. Mi smo veliki borci za očuvanje prirode i za prigodu odlaska na Euroviziju izrađujemo električni traktor, odnosno ‘Zlatni traktor’. Zašto zlatni? Jer koristi samo električnu energiju i ide samo na obnovljive izvore energije. Ne želimo se više voziti na fosilna goriva jer to uništava prirodu. Zlatni traktor je ujedno i simbol transhumanizma čija je ideja da se uz pomoć tehnologije iskorijeni siromaštvo i glad na zemlji, a prvenstveno da se iskorijeni ljudska glupost’, zaključio je Mrle.

Foto: Let 3
Foto: Let 3

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.