Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Savez financijski pomaže sve klubove koji kreću u proljetni dio prvenstva

Čakovec, nogometni teren s umjetnom travom, 2020.11.28.
Međimurski nogometni savez, nakon odluke da će podmiriti dva kola troškove službenih osoba klubovima u županijskim ligama koji počinju proljetni dio prvenstva, donio je odluku o financijskoj pomoći i klubovima u višim ligama.

Odlukom Izvršnog odbora kojeg vodi predsjednik Mato Kljajić klubovima članovima Međimurskog nogometnog saveza financijski će se u ovoj pandemiji korona virusa pomoći da mogu krenuti sa natjecanjem u proljetnoj sezoni. – kažu iz Saveza.

Tom odlukom 2. HNL Međimurje Čakovec u II. HNL dobit će pomoć od 5.000 kuna, u 3. HNL Polet Sveti Martin na Muri i Rudar Mursko Središće po 3.000 kuna, a međimurski klubovi koji se natječu u 4. NL skupina Čakovec-Varaždin dobit će po 2.000 kuna.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.