Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Sara Novak juniorska je prvakinja Hrvatske!

Sara Novak, prvakinja Hrvatske (2020)

Na državnom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore održanom proteklog vikenda u Rijeci Sara Novak, članica KK Globus Čakovec/Mala Subotica, osvojila je zlato u kategoriji do 48 kilograma!

Naslov državne prvakinje dobiva na dodatnoj težini kada se uzme u obzir činjenica da se naša perspektivna karatistica na najviše postolje popela samo dva mjeseca nakon operacije slijepog crijeva.

 

Globusovi karatisti osvojili su još tri medalje. Srebrni su u juniorkoj konkurenciji bili Ana Filipović u kategoriji iznad 59 kilograma i Kristian Topličanec u kategoriji do 61 kilograma.

Josip Slukić u kategoriji do 68 kilograma iako ozlijeđen i pod injekcijom, osvojio je brončanu medalju.

U kategoriji kadeta nastupili su Leona Gulija i Lovro Farkaš. Naslove kadetskih prvaka nisu branili Ema Marčec i Nikola Topličanec koji u Rijeku nisu putovali zbog ozljeda.

Dodajmo tome da je jedan od sudaca na Državnom prvenstvu bio Tomislav Magdalenić, trener KK Globus.

IMG 6329

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.