Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Sambolec izborio nastup na Svjetskom kupu u Kairu

Marko Sambolec

Međimurski gimnastičar Marko Sambolec osigurao je plasman na Svjetski kup u Kairu!

21-godišnji član GK Marijan Zadravec Macan na kontrolnom treningu Hrvatskog gimnastičkog saveza koji je u subotu održan u Lučkom bio je bio odličan na konju s hvataljkama. Za svoju izvedbu je dobio ocjenu 14.300 čime je osvojio prvo mjesto, ali još važnije postao dio hrvatske reprezentacije koja će krajem travnja nastupati na turniru Svjetskog kupa u Kairu. Sambolec koji je imao startnu ocjenu 5.600 bio je zadovoljan svojim nastupom.

 Ovo je već četvrti kontrolni trening na kojem sam išao preko A norme. Sad mi samo još nedostaje potvrda na međunarodnom planu čime bih ispunio svoj cilj za ovu godinu. Vježba koju trenutno treniram je ona s kojom mogu ulaziti i u finala na velikim natjecanjima pa ću dati sve od sebe da to i ostvarim.“ poručio je Sambolec.

Kairo će biti posljednji turnir Svjetskog kupa na kojemu se zbrajaju kvalifikacijski bodovi za Svjetsko prvenstvo koje je na rasporedu na jesen u Antwerpenu.

Uz Marka, put egipatske prijestolnice kao član reprezentacije putuje i Filip Ude pa će čakovečka gimnastika od 27. do 30 travnja imati svoja dva predstavnika na turniru Svjetskog kupa na konju s hvataljkama.

Odlične su to vijesti za najmasovniji međimurski gimnastički klub u tjednu kada naslijednik Sokola i Partizana obilježava 30 godina djelovanja pod nazivom Marijan Zadravec Macan.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.