Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Sambolec izborio nastup na Svjetskom kupu u Cottbusu

Kontrolni trening Lučko 1, siječanj 2023 / Marko Sambolec izborio nastup na Svjetskom kupu u Cottbusu

Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan imat će dva predstavnika na Svjetskom kupu u Cottbusu, prvom ovogodišnjem gimnastičkom natjecanju.

Uz Filipa Udea pravo da snage odmjeri s najboljima izborio je i Marko Sambolec.

21-godišnjak je na kontrolnom treningu u Sportskom centru Lučko u Zagrebu na konju s hvataljkama odradio odličnu vježbu i dobio ocjenu 13.966. Osim što je to bila najbolja ocjena za jednog konjaša na jučerašnjom treningu dovoljna je za A kriterij za njemački Cottbus, riječ je o vježbi koju je Sambolec mukotrpno brusio od jeseni.

Budući da sam tijekom svih posljednjih dana, uključujući praznike, marljivo trenirao, a nisam bio doma rezultat je vidljiv. Puno mi ovo znači, a posebno što sam odradio vježbu od početka do kraja sa saskokom“ izjavio je Sambolec.

U iduća dva tjedna čekaju mladog Međimurca čekaju još kontrolni treninzi za kvalifikacije na Svjetske kupove u Dohi i Bakuu.

Svjetski kup u Cottbusu na rasporedu je od 23. do 26. veljače. Bit će to ujedno i prvi kvalifikacijski turnir za Svjetsko prvenstvo.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.