Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Sa svojim ljubimcima sudjelujte u spotu za božićni singl Ivane Kindl

Foto_ilustracija_pixaby
Na početku tjedna predstavili smo novi singl Ivana Kindl „Božić je i njima“ posvećen napuštenim mačkama i psima.
Ovog puta glazbenica poziva svoje fanove da joj pošalju videosnimke na kojima su zajedno s njihovim udomljenim ljubimcima, jer će upravo će to biti sadržaj korišten za kreiranje nadolazećeg videospota.

 „Imam zadatak za vas – snimite sebe i svoje udomljene mace ili pse kako bismo pokazali kako izgleda kad uz vašu ljubav provode vrijeme u sigurnosti i toplini svog doma. Možete i zaplesati s njima uz ovu pjesmu! Pokažimo onima koji razmišljaju o tome da udome neku životinju koliko one uživaju kad su spašene i koliko nam ljubavi mogu pružiti. Veselim se i jedva čekam da napravimo ovaj spot”, poručila je.

Video uratke šaljite na e-mail: bozicjeinjima@gmail.com.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.