Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Rezervirajte nedjelju za 21. Sobočki špancer i druženje uz jesenske delicije

Foto: USR Sport za sve Mala Subotica

Foto: USR Sport za sve Mala Subotica

Udruga sport za sve Mala Subotica ove nedjelje, 15. listopada organizira 21. Sobočki špancer – pješačenje okolicom Male Subotice s početkom u 13:30 sati.

Na druženje uz dvosatnu šetnu dužine 8 kilometara kroz predivne šume, livade i polja, dobrodošli su vi zainteresirani ljubitelji prirode i rekreacije. Okupljanje je kod odbojkaškog igrališta u Ulici braće Radića, gdje će se nakon povratka nastaviti druženje uz odbojku na pijesku i druge sportske igre za sve generacije. U slučaju kiše druženje će biti održano na igralištu pod nadstrešnicom.

– Sve sudionike čekaju najbolši međimurski languši, vrući pečeni kesteni i ostale domaće finote, poručili su uz poziv iz udruge sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica.

Sobočki špancer odvija se povodom Svjetskog dana pješačenja, a pokrovitelj manifestacije je Općina Mala Subotica.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.