Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Razigrana nogometna subota vrtićanaca, nije ih omeo ni hladan vjetar

MNS Liga vrtića, Prelog 16.4.2022.

Najmlađi nogometaši ŠN Mladost Komet na Veliku subotu u svom Parku mladosti u Prelogu bili su domaćini trećeg turnira Lige vrtića Međimurskog nogometnog saveza.

Oko 150 vrtićanaca u 15 ekipa podijelilo je čari nogometne igre i druženja. Nisu ih omeli ni prohladno vrijeme ni vjetar, a na kraju su svi nagrađeni medaljama. Uskrsno izdanje imalo je i humanitarnu notu. Male nogometaše podržali su dječji vrtići Fijolica i Loptica čiji su mališani izradili pisanice, a novac prikupljen prodajom bit će doniran u humanitarne svrhe, kažu u NK Mladost Komet.

Treći je to turnir za najmlađe, a prvi nakon zimske pauze. Idući će biti održan prve subote u svibnju u Svetom Martinu na Muri, a slijedit će završnica koja bi, kako doznajemo, trebala biti održana u Čakovcu.

Pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.