Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Radovan Kočila izabran za predsjednika UDVDR-a ogranak Sveti Martin na Muri

Radovan Kočila jednoglasno je izabran za predsjednika podružnice branitelja i veterana Domovinskog rata Sveti Martin na Muri.

Redovni Izborni sabor ogranka Udruge održan je u petak u Domu hrvatskih branitelja, a sudjelovalo je 30 članova udruge.

U Središnji odbor izabrani su članovi Darko Padarić, Josip Novinščak, Željko Kos, Marjan Krnjak, Željko Fajfar i Ljubomir Novak. Za članove Nadzornog odbora imenovani su Jadranko Benko, Josip Tomšić i Branko Krištofić, za članove Suda časti Stanko Vinko, Juraj Rašperger i Milan Golub.

Na Saboru je jednoglasno usvojeno Izvješće o radu i Financijsko izvješće ogranka za 2022. godinu te Program rada i Financijski plan ogranka za 2023. godinu.

Ove godine ogranak planira izradu drvene nadstrešnice nad terasom Doma hrvatskih branitelja, vanjske bine i sanitarnog čvora. Od aktivnosti izdvaja se obilježavanje obljetnica iz Domovinskog rata i čuvanje spomena na poginule i umrle hrvatske branitelje s područja općine, sportske aktivnosti te sudjelovanje i organizacija općinskih manifestacija.

Podršku su vodstvu ispred Udruge dragovoljaca i veterana Međimurske županije dali predsjednik Stjepan Horvat i tajnik Dražen Tkalec. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.