Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pučpuljike u jakoj konkurenciji u Tuhlju osvojile novo srebro

Ove subote na već tradicionalnoj 14. Zlatnoj lipi Tuhlja, odigravalo se pravo odmjeravanje glazbenih snaga nikad jače konkurencije pjevačkih zborova i vokalnih sastava.

Na ovom međunarodnom natjecanju u konkurenciji ukupno 28 zbora i vokalnih sastava bile su i jedine predstavnice iz Međimurja. Ansambl Pučpuljike osvojile su srebrnu plaketu s visokim brojem bodova te tako još jednom opravdano zasjale na glazbenom nebu.

Pucpuljike plaketa studiom.hr

Da Pučpuljike ne plijene pažnju samo glasom dokazale su osvojivši i najviše glasova publike za najkreativniju i najljepšu fotografiju s natjecanja.

Važno je spomenuti i da su ovih dana proslavile stoti nastup od svog osnutka, a taj su jubilarni broj proslavile počastivši publiku novim spotom Rijeka Mura tiho šumila koji možete pogledati na njihovom YouTube kanalu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.