Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pučpuljike osvojile zlato u Veroni!

Ansambl Pučpuljike, međunarodno natjecanje Verona Italija, travanj 2024 , zlatna medalja

Svoju je predanost, ozbiljnost i ljubav koju ulažu u svoj glazbeni razvoj, čemu smo se nedavno njihovim gostovanjem i kroz priču uvjerili, Ansambl Pučpuljike na svom prvom međunarodnom natjecanju okrunio je i prvom zlatnom medaljom.

Pučpuljike su od 3. do 6. travnja sudjelovala na prestižnom 32. međunarodnom natjecanju „Primavera musicale le Veronese – Concorso internazionale de canto corale“ u Veroni.

U konkurenciji od 14 iznimnih zborova iz Italije, Njemačke, USA, Turske, Bugarske i Nizozemske, te bogate lepeze kategorija, zlatom ovjenčane Pučpuljike na najljepši su način obranile boje Hrvatske.

O najboljima je odlučivao sedmeročlani žiri koji su činila eminentna glazbena imena Cinzia Zanon, Paola Versetti, Bojan Pogrmilović, Giorgio Croci, Wolfgang Tropf, Alessandro Cadario i Felix Resch.

Uz natjecanje, Pučpuljike su održale i koncert u prepunoj župnoj crkvi u San Zeno di Montagna.

YouTube player

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.