Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pučpuljike osvojile i Slavoniju, vratile se s dva zlata

Međunarodni dan žena, obilježavanje Međimurske županije / Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije / Ansambl Pučpuljike

Ansambl Pučpuljike

Ansambl Pučpuljike svojoj je riznici medalja dodale su još dva zlata.

U Slavonskom Brodu gdje se održalo državno natjecanje u organizaciji Hrvatske udruge zborovođa ‘Slavonia Cantat’. Pučpuljike su se u Slavoniji,  prema riječima Povjerenstva natjecanja, u nikad jačoj konkurenciji i zahtjevnijim izvedbama 19 ansambala, natjecale u dvije kategorije od mogućih četiri. U obje kategorije, folklornoj i mješovitoj, zasjale zlatom.

Osim što su Pučpuljike u Međimurje opet donijele zlata i time potvrdile da su jedna od najuspješnijih glazbenih udruga u Međimurju. Posebnu je nagradu dobila dirigentica Andrea Ščapec za umjetnički dojam i napredak u radu.

A da je drugi naziv koji opisuje rad dirigentice Andree Ščapec ljubav i iznimna kvaliteta, dokazuje i to da je bila i dio Povjerenstva za dodjelu Grand Prixa odnosno Velike nagrade, koju je zasluženo odnijelo Hrvatsko pjevačko društvo Lipa iz Osijeka.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.