Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Prve adventske nedjelje otvaramo i prvi prozorčić Adventskog kalendara Studija M

Odbrojavanje do Božića još je ljepše uz adventski kalendar!

… poželi glazbenu želju, rješavaj misao dana, biraj hitove, kreiraj top liste… uključi se u program Radija Studio M ili na našim društvenim mrežama Facebook Radio Studio M i Instagram Studio M, i baš svakog dana imaš priliku osvojiti jedan od lijepih poklona koji se krije iza prozorčića.

Svakog dana otvaramo jedan adventski prozorčić i darujemo jednog od vas. Svako darivanje traje 24 sata. Nakon toga proglašavamo dobitnika i kontaktiramo ga kako bismo ga obavijestili o daru i načinu preuzimanju. Idućeg dana sve to ponavljamo i tako odbrojavamo do Božića.

Dar ne šaljemo poštom niti na bilo koji drugi način, on se isključivo osobno preuzimaja od strane dobitnika prema dogovorenom roku.

Sudjelovanje je neograničeno, odnosno svatko se može neograničeno tijekom dana uključiti u naš program ili komentarom na društvenim mrežama.

Dar je moguće dobiti samo jednom tijekom adventskog darivanja.

Sretnog dobitnika/-icu izabrat će žiri na temelju kreativnosti na društvenim mrežama i razmatranja cjelodnevnog druženja u programu Radija Studio M.

Prati nas na našim društvenim mrežama kako ti baš ništa ne bi promaknulo!

Pravila Adventskog kalendara Studija M nalaze se ovdje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.