Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Pružni prijelaz u Čehovcu od sutra zatvoren zbog sanacije

Od sutra (subota) u 7 sati do ponedjeljka (21. ožujka) u 18 sati, zbog izvođenja radova sanacije željezničko-cestovnog prijelaza, za sav promet bit će zatvoren pružni prijelaz u Čehovcu.

Riječ je o pružnom prijelazu na županijskoj cesti 2033 između Preloga i Svetog Juraja u Trnju. Promet će se odvijati obilaznim pravcima, doznajemo iz Pružnih građevina, tvrtke koja će izvoditi radove.

Cestovni promet tako će se odvijati obilaznim cestama: županijska cesta ŽC 2033 – lokalna cesta LC 20036 – županijska cesta ŽC 2026 – lokalna cesta LC 20058 – županijska cesta ŽC 2033 i obratno. Bit će postavljena privremena regulacija te potrebna prometna signalizacija.

Po završetku radova prometnica će biti dovedena u stanje za sigurno odvijanje cestovnog prometa, kažu izvođači radova.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.