STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Proteklog vikenda osam prometnih nesreća i isto toliko ozlijeđenih

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodilo se osam prometnih nesreća, a isto toliko je ozlijeđenih.

Najveća koncentracija alkohola od 2,41 promila utvrđena je kod 52-godišnje vozačice automobila. Ona je u petak oko 8:30 sati u Zebanec Selu vozila pod utjecajem alkohola i neprilagođenom brzinom zbog čega je u zavoju automobilom izašla izvan kolnika na nogostup te potom i na travnatu površinu, gdje je udarila u potporni metalni stup krova obiteljske kuće. Nakon udara automobila se vratio na kolnik i prevrtanja na krov.

Vozačica je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Njene ozljede naknadno će se okvalificirati.

U petak oko 18 sati u Ivanovcu u raskrižju ulica Josipa Broza i Vladimira Nazora ozlijeđeno je sedam osoba.

Vozač rođen 1984. godine ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom te je u prednji bočni dio Golfa, naletio VW Transporter kojim je upravljao 59-godišnji vozač.

Obojica vozača te petorica putnika vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena liječnička pomoć. Njihove ozljede naknadno će se okvalificirati.

Policija je izvijestila da se u PP Čakovec javio vozač koji je 22. studenog oko 17 sati u Čakovcu, u Ulici dr. Ante Starčevića, na pješačkom prijelazu naletio na pješaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. Nakon sudara sporazumno su se rastali, a mladić je naknadno zatražio medicinsku pomoć. 81-godišnje vozača automobila policija će prekršajno sankcionirati.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.