Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Proteklog dana nemamo pozitivnih, testirana 241 osoba

ilustacija_covid_koronavirus
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR metodom obrađeno je 78 uzoraka i 163 brzim antigenskim testovima, od čega nema pozitivnih nalaza na COVID-19.

Proteklog dana oporavila se jedna osoba, a trenutno je 14 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je devet pacijenata oboljelih od koronavirusa.

Kako bi se zadržala povoljna epidemiološka situacija, Županijski stožer civilne zaštite poziva građane koji se žele cijepiti to mogu učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u Županijskoj bolnici Čakovec.

U Varaždinskoj županiji jučer je testirana 211 osoba od kojih je jedna pozitivna na koronavirus. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je sedam pacijenata s težom kliničkom slikom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.