STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Proteklog dana nemamo novih slučajeva, obrađen 61 uzorak

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađen je 61 uzorak, a među njima nije bilo pozitivnih na COVID-19. Oporavile su se tri osobe pa je trenutno 11 aktivno oboljelih.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je sedam pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. Proteklog dana jedan je hospitaliziran, a dva su otpuštena.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto je 63.550 uzoraka.

Svi koji se žele cijepiti mogu to učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec.

Odlukom Vlade Republike Hrvatske sada se cijepiti mogu svi državljani Republike Hrvatske koji nemaju status osigurane osobe, svi državljani izvan zemlje, ali i strani državljani, koji se zateknu na teritoriju Hrvatske.

U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 215 osoba od kojih je osam pozitivno na koronavirus. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je četvero pacijenata s težom kliničkom slikom. Preminula je jedna osoba pozitivna na COVID-19.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More