STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Proteklog dana imamo 28 novih slučajeva zaraze

U Međimurskoj županiji proteklog dana imamo 28 novih slučajeva zaraze virusom COVID-19, oporavilo se 27 osoba pa je trenutno 226 oboljelih, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije obrađeno je 149 uzorka, od čega je evidentirano 28 pozitivnih, što je 18,7 posto. Iz drugih županija prijavljena su dva pozitivna slučaja kod osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 26 pacijenata, od kojih su dva hospitaliziran proteklog dana, a četiri su otpuštena. Nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 70.459 uzoraka.

U Varaždinskoj županiji 50 novih slučaja zaraze koronavirusom, a testirano je 376 osoba. Dvije su osobe preminule, a 27 se oporavilo.  U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 62 pacijenta, od kojih je petero u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

U Hrvatskoj su u posljednja 24 sata zabilježena 1.594 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te 9.774 aktivno oboljelih. Među njima je 814 pacijenata na bolničkom liječenju, od kojih 125 na respiratoru.

Preminulo je 11 osoba.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More