STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Proteklog dana 81 novi slučaj od 248 testiranih

U Međimurskoj županiji proteklog dana imamo 86 novih slučajeva zaraze virusom COVID-19, oporavilo se 35 osoba pa su trenutno 373 oboljele, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 248 uzoraka, od kojih je 81 pozitivan, što je 32,6 posto pozitivnih. Iz drugih županija prijavljeno je pet pozitivnih slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju su 23 pacijenta. Proteklog dana jedan je hospitaliziran, a dva su otputšena. Nema pacijenata na respiraciji i nema preminulih.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 72.637 uzoraka.

U Varaždinskoj županiji 103 nova slučaja zaraze koronavirusom, a testirano je 357 osoba. Oporavilo se 50 osoba i broj aktivnih slučajeva je 696. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 79 pacijenata, od kojih je sedam u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More