Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Proteklog dana 63 nova slučaja, umrla jedna osoba. U subotu cijepljenje u Prelogu

Cijepljenje protiv COVID-19, Foto: Ilustracija

Cijepljenje protiv COVID-19, Foto: Ilustracija

U Međimurju su proteklog dana evidentirana ukupno 63 slučaja zaraze virusom COVID-19.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađen je 151 uzorak, od kojih su 44 pozitivna. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je devet pozitivnih, jedan na temelju kliničke slike, a devet je prijavljeno iz drugih županija.

Oporavilo se 77 osoba pa je trenutno 339 oboljeljih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju su 24 pacijenata. Proteklog dana hospitalizirana su dva pacijenta, a sedam ih je otpušteno, dok nema pacijenata na invazivnoj respiraciji. Preminula je ženska osoba stara 89 godina.

Cijepljenje se radnim danim odvija od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. U subotu će biti održano na cjepnom punktu u Prelogu od 9 do 12 sati.

U Varaždinskoj županiji jučer su potvrđena 64 nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirana 181 osoba. Preminulih od Covida-19 nije bilo. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 69 osoba, od kojih je sedam osoba na respiratoru. Oporavilo se 38 osoba i broj aktivnih slučajeva je 1.108.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.