Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Proteklog dana 620 pozitivnih od 938 testiranih. Umrle dvije osobe

ilustacija_covid_koronavirus

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 938 uzoraka, od čega je evidentirano 620 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, što je 66% pozitivnih.

Preminule su dvije osobe, muška i ženska osoba, oboje starosti 90 godina. Oporavile su se 444 osobe pa je sada 3859 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju su 53 pacijenta. Proteklog dana 13 je hospitalizirano, a devet otpušteno, dok je sedam pacijenata na invazivnoj respiraciji.

Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 105.240 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Varaždinskoj županiji jučer je PCR testiranjem potvrđeno 749 novih slučajeva zaraze koronavirusom od 1.155 testiranih. Brzim antigenskim testovima evidentirana su 153 pozitivna slučaja. Preminula je jedna osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 131 osoba, od kojih je deset osoba na respiratoru. Oporavilo se 646 osoba i sad je 3.473 oboljelih.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.