Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Proteklog dana 62 nova slučaja zaraze

ilustacija_covid_koronavirus

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 166 uzoraka, od kojih je 55 pozitivnih na SARS-CoV-2 . Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je sedam slučajeva.

Oporavile su se 52 osobe pa su sada 333 oboljele osobe. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 12 pacijenata. Proteklog dana nije bilo hospitaliziranih, jedan je pacijent otpušten dok je jedan na invazivnoj respiraciji. Nema preminulih osoba.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo MŽ uzeto 120.158 uzorak.

Ove subote neće biti cijepljenja na masovnim punktovima, a Stožer podsjeća da se od travnja cijepljenje odvija samo u Čakovcu prvu subotu u mjesecu – 2. travnja u trijaži Županijske bolnice Čakovec od 10 do 12 sati te 7. svibnja u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije od 10 do 12 sati.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 57 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 158 osoba. Nije bilo preminulih od Covida-19. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 40 osoba, od kojih su tri osobe na respiratoru. Oporavilo se 38 osoba i broj aktivnih slučajeva je 969.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.