Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Proteklog dana 53 nova slučaja zaraze

covid-19_ilustracija

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su 53 su pozitivna na SARS-CoV-2 virus od 139 testiranih uzoraka.

Oporavilo se 17 osoba pa je trenutno 121 oboljela osoba, od kojih je sedam na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih osoba, otpuštena je 1 osoba. Nema preminulih osoba.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 122.730 uzoraka.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 66 novih slučaja zaraze koronavirusom od 207 testiranih osoba. Oporavilo se 27 osoba i sada je 731 aktivno oboljela osoba, od kojih je 35 pacijenta na liječenju u Općoj bolnici Varaždin.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.