Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Proteklog dana 20 pozitivnih od 73 testiranih

ilustacija_covid_koronavirus

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 73 uzorka od kojih je 20 pozitivnih na SARS-CoV-2 virus.

Oporavilo se 38 osoba pa su trenutno 142 oboljele. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je sedam pacijenata. Proteklog dana jedan je hospitaliziran, a tri su otpuštena. Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 122.345 uzoraka.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 27 novih slučajeva zaraze koronavirusom 93 testirane osobe. Oporavilo se 30 osoba i trenutno je 787 oboljelih. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 28 pacijenata.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.