Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Proteklog dana 185 novih slučajeva zaraze, pozitivno 80 posto testiranih

COVID-19

Foto: ilustracija / Pixabay

U Međimurju je proteklog dana evidentirano 185 novih slučajeva zaraze virusom COVID-19.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije obrađeno je 215 uzoraka, kojih su 173 pozitivna, što je 80,4 posto. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je još 12 slučajeva. Oporavila se 81 osoba pa je sada 608 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 25 zaraženih. Proteklog dana po troje je hospitalizirano i otpušteno. Nema preminulih osoba. Do danas je u laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 130 473 uzoraka.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 86 novih slučajeva zaraze koronavirusom od 111 osoba. Oporavilo se 47 osoba i broj aktivnih slučajeva je 222. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 16 pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.