STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Proteklog dana 17 pozitivnih, cijepljenje u bolničkoj garaži svake treće subote

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađen je 161 uzorak, od kojih je 17 pozitivnih, što je 10,5%.

Oporavilo se 26 osoba pa je trenutno 217 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju su 24 pacijenta, proteklog dana jedan je hospitaliziran, a tri su otpuštena. Nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 70.620 uzoraka.

Iduće subote, 16. listopada mogu se bez najave cijepiti građani koji rade u inozemstvu ili nisu u mogućnosti kroz tjedan. Cijepljenje će se odvijati od 9:00 do 12:00 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec, bez prethodne najave. Cijepljenje osoba koje rade u inozemstvu provodit će se narednih mjeseci svaku treću subotu u mjesecu, a dostupne će biti sve vrste cjepiva.

U provođenje cijepljenja uključila se Ljekarna Čakovec sa svojim jedinicama u Štrigovi i Kotoribi. Za cijepljnje je potrebna telefonska narudžba tijekom radnog vremena.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 37 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 265 osoba. Jedna osoba je preminula. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 65 pacijenata, od kojih je šest na respiratoru.  Oporavilo se trideset i troje ljudi.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More