Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Proteklog dana 145 pozitivnih od 303 testirana uzorka

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 303 uzorka, od čega je evidentirano 145 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 u Međimurskoj županiji, što je 47,8% pozitivnih od broja testiranih.

Oporavile su se 23 osobe pa je sada 361 oboljela osoba. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 19 pacijenata. Tri su hospitalizirana proteklog dana, a osam je otpušteno, dok je jedan pacijent na invazivnoj respiraciji. Nema preminulih osoba.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 118.715 uzoraka.

Još samo ove subote bit će organiziran punkt za masovno cijepljenje, u trijaži Županijske bolnice Čakovec od 10:00 do 12:00 sati. Od travnja, cijepljenje subotama provodit će se samo prvu subotu u mjesecu u Čakovcu. U subotu, 2. travnja u trijaži bolnice od 10 do 12 sati,  te u subotu 7. svibnja u Zavodu od 10 do 12 sati.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 108 novih slučajeva zaraze od 301 testirane osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 58 pacijenata, među kojima šest na respiratoru. Oporavilo se 48 osoba i sada je 1.038 oboljelih.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.