Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Proteklog dana 125 pozitivnih od 258 testiranih

ilustacija_covid_koronavirus

U Međimurskoj županiji proteklog dana imamo 141 novi slučaj zaraze virusom COVID-19, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

PCR-om je obrađeno 258 uzoraka, od kojih je 125 pozitivnih. Osam je evidentirano brzim antigenskim testovima, pet na temelju kliničke slike, a tri su prijavljena iz drugih županija.

Oporavilo se se 275 osoba pa je sada 627 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 40 pacijenata. Proteklog dana jedan je hospitaliziran, a tri su otpuštena, dok na invazivnoj respiraciji nema pacijenata.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 116.894 uzoraka.

Cijepljenje se radnim danoma odvija od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Najava nije potrebna, a dostupna su sva cjepiva.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđen 121 novi slučaj zaraze koronavirusom nakon što je testirano 307 osoba. Preminule su dvije osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 111 pacijenata, od kojih je osam na respiratoru. Oporavile su se 84 osobe i sada su 1.156 oboljeljih.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.