Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Proteklih tjedan dana testirano 319 osoba, četiri su bile pozitivne

ilustacija_covid_koronavirus

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 56 uzoraka, među kojima je jedan pozitivan na COVID-19.

Trenutno je devet aktivno oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih pacijenata oboljelih od koronavirusa.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 64.450 uzoraka.

S današnjim danom 7-dnevna incidencija u Međimurskoj županiji iznosi četvero pozitivnih na 100 000 stanovnika, a 14-dnevna incidencija s današnjim danom iznosi 12 pozitivnih na 100 000 stanovnika.

U proteklih 7 dana PCR metodom testirano je 319 osoba, a četvero je bilo pozitivnih.  Postotak pozitivnih u odnosu na broj testiranja 1,25%.

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su jučer u Varaždinskoj županiji, a testirano je 135 osoba.

Oporavila se jedna osoba i broj aktivnih slučajeva je 26.  Nakon 11 dana bez hospitaliziranih, u Općoj bolnici Varaždin na liječenje su primljene dvije osobe s težom kliničkom slikom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.