STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Pronađeno tijelo nestalog D.P.: Ubijen je u skladištu u Varaždinu, a zakopan u Leštakovcu

Foto: Studio M
Varaždinska policija pronašla je mrtvo tijelo hrvatskog državljanina D.P. (1974.) čiji je nestanak prijavljen 13. srpnja 2018. godine. Za ubojstvo su osumnjičeni 52-godišnji hrvatski državljanin te dvojica državljana Srbije starosti 39 i 27 godina.

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je D.P. ubijen vatrenim oružjem 10. srpnja 2018. u jednom skladišnom prostoru u Varaždinu. Tijelo su počinitelji zakopali u Leštakovcu, kako bi prikrili tragove kaznenog djela.

Potraga za nestalim trajala je od dana prijave. Zbog sumnje da je žrtva kaznenog djela, Policijska uprava varaždinska u koordinaciji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije te Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, provela je kriminalističko istraživanje koje se sastojalo od više policijskih izvida i dokaznih radnji i razmjenu informacija s drugim tijelima unutar i izvan države, sukladno Zakonu  o kaznenom postupku. Sve je upućivao na sumnju da je D.P. žrtva kaznenog djela.

Posljednjih mjeseci provedeno je intenzivno traganje za tijelom nestalog D.P. koje je i pronađeno dana 13. studenog ove godine. Tijelo je po pronalasku ekshumirano, a obdukcijom je potvrđeno da se radi o nestalom D.P.

Po dovršenom  kriminalističkom istraživanju, Policijska uprava varaždinske podnosi kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu protiv tri osobe: 52-godišnjeg hrvatskog državljanina te dvojice državljana Srbije starosti 39 i 27 godina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Ubojstva.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More