Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pronađena žena koja je krala po groblju u Domašincu

Groblje Domašinec / Foto: Policijska uprava međimurska

Groblje Domašinec / Foto: Policijska uprava međimurska

Na međimurskim cestama proteklog dana nije bilo prometnih nesreća zbog čega jutros pohvaljuju vozače iz operativno-komunikacijskog centra međimurske policije.

Iz dnevnog izvješća Policijske uprave međimurske izdvajamo informaciju o otkrivenom identitetu žena koja je u nekoliko navrata krala cvijeće na groblju u Domašincu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se oradi o 64-godišnjakinji s područja općine Donji Kraljevec. Osumnjičena je od kraja srpnja do početka rujna na mjesnom groblju u Domašincu s groba, vlasništvo 37-godišnjakinje, u tri navrata ukrala više tegli s cvijećem i ukrasnim borićima. Ukupnu materijalnu štetu vlasnica je procijenila na oko 220 eura.

Preloška policija kod nje je i pronašla dio ukradenih predmeta, a zbog počinjenja produljenog kaznenog djela krađe protiv nje podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 27-godišnjak i 40-godišnjak, obojica s područja općine Pribislavec te 50-godišnjak s područja grada Zagreba, počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

Oni su u srpnju u Mačkovcu (Balogovec) provalili u kuću 81-godišnjaka gdje su u raznim prostorijama ispreturali stvari, ali nisu ništa ukrali. Protiv osumnjičenih podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.