Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pronađena nestala žena (48): Prevezena je u bolnicu

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Oko 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca pronađena je nestala 48-godišnjakinja  Snježana Doničar Zadravec.

Kako je u 16:22 objavila međimurska policija, ženi je na mjestu pronalaska pružena medicinska pomoć, nakon čega je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec. 

Podsjetimo da se 48-godišnjakinja jučer prijepodne udaljila iz obiteljske kuće, a policiji je nestanak prijavljen istog dana oko 17 sati nakon čega je krenula intenzivna potraga. U traganju su sudjelovali i članovi HGSS-a i lokalnog DVD-a te rodbina i prijatelji nestale, a potraga je na sreću rezultirala sretnim završetkom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.