Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Pronađen dio ukradenih stvari iz nogometnog kluba u Kuršancu

Foto: PUM
Dvojica maloljetnika i muškarac rođen 1994. godine s područja grada Čakovca osumnjičeni su za tešku krađu počinjenu u prostorijama nogometnog kluba u Kuršancu.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad spomenutim trojcem koji je osumnjičen da je između 25. i 26. ožujka 2021. godine Glavnoj ulici provalio u prostorije nogometnog kluba odakle su ukrali muzičku liniju, prijenosno računalo, zvučnike, lopte te razna alkoholna i bezalkoholna pića, vrijednosti više tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta policija je pronašla i vratila odgovornoj osobi kluba.

Prema osumnjičenima nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

 

Foto: PUM
Foto: PUM

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.