Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Prometna nesreća u Prelogu: Privremeno zatvoreno raskrižje ulica Prvomajske i Nikole Tesle

U tijeku je očevid prometne nesreće koja se prije 11 sati dogodila u Prelogu na raskrižju ulica Prvomajske i Nikole Tesle gdje je, iz za sad nepoznatih razloga, kombi vozilo sletjelo s ceste u dvorišnu ogradu.

Prolaz raskrižjem koje vodi prema Sajmišnoj ulici i Školskoj ulici zatvoreno je za promet te se odvija obilaznim cestama.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

U izvješću OKC-a PUM jutros prije 10 sati čuli smo o dvije prometne nesreće koje su se na međimurskim cestama dogodile proteklog dana.

U jednoj je ozlijeđen biciklist na kojeg je zbog oduzimanja prednosti naletio automobil. Biciklist je prevezen u ŽB Čakovec, a ozljede će biti okvalificirane naknadno.

U Nedelišću je vozačica automobilom na parkiralištu udarila u drugo parkirano vozilo nakon čega je pobjegla s mjesta događaja, no policija ju je ubrzo pronašla i sankcionirala, kažu iz policije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.