Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Proglašene najslušanije pjesme s 18. festivala Kre Mure i Drove

U jedinstvenoj glazbenoj večeri 19. festivala Kre Mure i Drove neizostavno je bilo proglašenje najslušanijih pjesama s prošlogodišnjeg festivala.

Tu je titulu za 18. izdanje festivala ponijela pjesma Zbriši soze – Josipa Sanjkovića-Mitrice koju ju je lani otpjevao uz pratnju TS Fuliri. Tekst za pjesmu napisao je Zlatko Bokor, a za glazbu i aranžman zaslužan je prof. Antun Horvat.

Druga najslušanija pjesma je Ćutim te (Željko Grozaj – Nada Vukić – Željko Grozaj).

Treća najsluašnija pjesma je Hote puce na čeharo (Danijel Požgaj-Vladimir Mesarić-Danijel Požgaj) koju je otpjevao Ženski vokalni sastav Sveti Marko iz Selnice uz pratnju TS KUD-a Belica.

Simbolične nagrade izvođačima su predali gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek i direktor tvrtke Kabel-Mont Domašinec Danijel Tomašek.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.