Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Prijetio prodavačici nožem, ona mu odbila predati novac pa ukrao kasu

ilustracija_policija_Foto: Studio M

Foto: Studio M

Međimurska policija traga za razbojnikom koji je jučer oko 20:15 sati u trgovini u Vrhovljanu hladnim oružjem od prodavačice tražio da mu preda novac.

Žena je odbila predati mu novac pa je ukrao kasu i udaljio se u nepoznatom smjeru. U događaju prodavačica nije ozlijeđena. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Počinitelj je muškarac visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, bio je odjeven u traperice i crnu zimsku jaknu. Glavu je prekrio crnom kapom s prorezom za oči, a na rukama je nosio rukavice.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.