Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Prijavite ekipu na 39. Skokov memorijal u Prelogu

Trideset i deveti malonogometni memorijal ing. Vladimira Skoka i Ljetne noći grada Preloga u organizaciji NK Mladost Komet počet će 12. srpnja u Parku mladosti u Prelogu!

Skokov memorijal bit će održan u konkurencijam aseniora te mlađih i starijih pionira, a kotizacije su 500, odnosno 100 kuna. Za tri prvoplasirane ekip kod seniora osigurane su novčane nagrade – 8 tisuća kuna za prvo mjesto, 3 tisuće kuna za drugo i tisuću kuna za treće mjestoa p. Zobjednike u pionirskim konkurencijama osigurana je sportska oprema. A tu su i nagrade za najbolje pojedince – najboljeg strijelca, igrača i golmana turnira.

Prvi vikend rezerviran je za turnir Med vulicama.

Prijave traju do četvrtka, 11. srpnja na broj 099/528-4761 ili u Street baru u Prelogu, a iste večeri bit će izvučeni parovi i skupine za turnir Med vulicama.

Malonogometni Skokov memorijal počet će od utorka, a i ove godine bit će održano natjecanje u odbojci na pijesku.

U Parku mladosti do 21. srpnja uz pregršt sportskih aktivnosti ljeto donosi bogati glazbeni program, a na pozornicu stižu Mia Dimšić, Gustafi, Krunoslav-Kićo Slabinac te brojni domaći glazbenici!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.