Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Prijava građana da muškarac u autu ne pokazuje znakove života rezultirala potragom i uhićenjem

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Čakovečka policija jučer je iza 20 sati u Orehovici privela vidno alkoholiziranog 58-godišnjeg vozača ‘počinitelja teških prometnih prekrašaja’.

Policijski službenici reagirali su po dojavi građana u 19:59 sati koji su u ulici Dragutina Domjanića u Čakovcu prijavili da se u parkiranom automobilu nalazi osoba koja ne pokazuje znakove života. Ispostavilo se da je vozač spavao i do dolaska policije, prema informacijama građana, krenuo u smjeru Pribislavca.

Petnaestak minuta kasnije policija je u Čakovečkoj ulici u Orehovici zatekla traženi automobil i pokušala ga zaustaviti, ali se vozač oglušio na naredbe. Nastavio je u smjeru Omladinske ulice gdje je ipak zaustavio vozilo te je uz uhićen uz primjenu sredstava prisile. Vidno alkoholizirani vozač tijekom kriminalističkog istraživanja odbio je podvrgnuti se alkotestiranju.

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 58-godišnjaka, podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

„Zahvaljujemo građanima na suradnji koja je rezultirala uhićenjem počinitelja teških prometnih prekršaja te je samim time spriječena potencijalna opasanost izazivanja prometne nesreće s najtežim posljedicama.”, poručili su iz policije.

Međimurska policija proteklog dana evidentirala je jednu krađu.

U večernjim satima u Hlapičini nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 69-godišnjaka i ukrao mobitel. Materijalnu štetu vlasnik je procijenio na nekoliko stotina eura. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom  državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.